Dokumentacja dyrektora
Placówki oświatowe
Plany pracy
Kalendarz
Nadzór pedagogiczny
- Informacja o realizacji nadzoru pedagogicznego za rok poprzedni
- Plany nadzoru pedagogicznego 2024/2025
- Wzory dokumentów kontrolnych 2024/2025
- Sprawozdania z realizacji planu nadzoru pedagogicznego
Kontrola i wspomaganie
Zarządzanie placówką
- Aktualności i zmiany prawne
- Statuty, koncepcje pracy, uchwały
- Ochrona danych osobowych
- Procedury, regulaminy, wnioski
- Wypadki w placówkach, bezpieczeństwo
- Finanse i majątek
Zarządzanie kadrą
- Dokumentacja kadrowa
- Awans zawodowy
- Ocena pracy nauczyciela
- Działalność zespołów przedmiotowych i zadaniowych
- Konkurs na dyrektora
Kontrola zarządcza
- Kontrola zarządcza w pigułce
- Standardy grupy A
- Standardy grupy B
- Standardy grupy C
- Standardy grupy D
- Standardy grupy E
Dydaktyka
SZKOLENIA WIDEO
NIEZBĘDNIK PRAWNY
Dekalog Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP)
Uniwersalne wskazówki zawarte w tym dokumencie stanowią prewencyjny mechanizm samokontroli wszystkich pracowników zatrudnionych w przedszkolnej kuchni. Systematyczne ich stosowanie ograniczy zagrożenie niezrealizowania celu, którym jest właściwa organizacja zbiorowego żywienia dzieci przez pracowników odpowiedzialnych za zapewnienie bezpieczeństwa żywności podawanej dzieciom. Dokument ten jest przykładem wykorzystania stosowanych już w przedszkolach dokumentów i mechanizmów kontroli w kontroli zarządczej.
Kategoria: Procedury, regulaminy, wnioski
Data publikacji: 8 Grudzień 2014
Podgląd dokumentu
DOKUMENTACJA NA ŻYCZENIE
Jeśli nie jesteś pewien w jakiej sytuacji wykorzystać znaleziony
dokument,
jeśli nie wiesz jak go wypełnić, chciałbyś zweryfikować czy
prawidłowo
prowadzisz podobną dokumentację - zapytaj naszych ekspertów!
W Twojej placówce potrzebna jest specjalna wersja dokumentu?
Zgłoś nam czego potrzebujesz,
a eksperci opracują indywidualną
wersję dokumentacji.